4,5

Utmärkt.

Så tycker våra kunder, online som offline.

Grymt bolag med suverän service

Väldigt nöjd med hela processen. Suverän service, bra vägledning och input, leverans i tid och kvalitén på trycksakerna var över förväntan! Kan varmt rekommendera Enklapack!

Helena Sulieman

Founder

Affärsänglarna i Malmö AB

Rekommenderas!

Verkligen smidigt från första kontakten via den lätta hemsidan till den personliga servicen fram till leverans. Den enklaste leverantören jag haft att göra med, rekommenderas.

Onboarding-kit till anställda - Nord-Lock Group

”På Nord-Lock Group är det viktigt att nya kollegor känner sig uppskattade redan vid deras första arbetsdag. Onboarding-kit är ett effektivt och viktigt redskap för att välkomna nya medarbetare. Vi upplever stor skillnad i engagemang sedan vi började med våra kit”.

Katrine Pedersen, HR-manager Nord-Lock Group

Highly recommended

We came with a rough idea and the Enklapack team did a fantastic job in designing and cutting our packaging with several iterations. The communication was smoothly and results delivered in no time. We are highly satisfied and will definitely continue using their services.

Professionella

Professionella, snabba och alltid med kvalitet! Vi har jobbat med Johan i många år nu och är alltid nöjda!

Rekommenderas starkt!

Grym kommunikation och stor tillgång för Lundakarnevalens tryckprodukter. TACK!

Väldigt nöjd med vårt samarbete

Väldigt nöjd med vårt samarbete. Flexibla, snabba och enkla att arbeta med.

Unik kompetens!

Enklapack hjälper dig och kommer med kreativa lösningar för just dina behov. Bollplank med lång erfarenhet i branschen och ett gigantiskt nätverk. Olle & Mia Olsson, Vinbärsgårdens Bifarm

Kreativa & prisvärda – helt enkelt!

Leverantörer som vill hjälpa sina kunder att bli bättre, starkare och mer konkurrenskraftiga det är mina favoritleverantörer. Den viljan, samt en stor portion av nyfikenhet och lösningsorientering finner man hos Enklapack, rekommenderas.

Då vi har inte erfarenhet av tryck och…

Då vi har inte erfarenhet av tryck och utskick var det underbart att ha ett företag att hålla i handen för hela processen. Vi kommer komma tillbaka kring visitkort, påsar och andra saker.

Super

Jag har en jättebra upplevelse av att jobba tillsammans med enklapack. Vi hade mycket kontakt, och fick snabba och hjälpsamma svar på våra frågor och upplevde alltid ett positivt och hälpsamt bemötande. Tusen tack!

Proffs som månar om ditt projekt

Kunniga, snabba och måna om mina projekt. Oavsett min kunskapsnivå på området har de hjälpt mig att skapa precis det resultatet som jag varit ute efter och gett bra råd på vägen. Skönt att kunna luta sig tillbaka och lita på proffs med många år i branschen som verkligen brinner för sin produkt.

Maja Cronert

Grundare, Avarum Publishing AB

Grafisk designer, Cronert Design AB

Snygga produkter och otroligt bra och…

Snygga produkter och otroligt bra och snabb service av trevliga Johan!

Uppdaterad: 2024-08-14 | Källor: Trustpilot och internt

Några av våra vänner.

Vi är väldigt stolta över att få leverera till en mängd olika branscher.